Nem férek a bőrömbe…

 2011.02.15. 16:30

szombat óta! Nem hiába voltam akaratos egy évvel korábban! Merthogy nem okozott osztatlan sikert akkori ötletem, hogy a következő koreográfiánk ujjcintányéros dobszóló legyen, de mert a lányok alapvetően nem félnek a kihívásoktól, hát közösen belevágtunk. „Röpke” fél év alatt sikerült színpadképessé „kínlódnunk”, így először tavaly júniusban mutattuk be a Plázában. Szép lassan aztán megszerettük, de alkotói címként a „Kínlódásunk gyümölcse” címet nyerte el. :)

A 2011.02.12-én, Szombathelyen megrendezett  I. Országos Dobszóló Versenyen viszont „Télűző Örömtánc”-ként adtuk elő. Igen, igen! Arra is rávettem a lányokat, hogy elvigyük ezt a koreót a versenyre! Itt már nem ütköztem ellenállásba, pedig sosem beszéltünk arról, hogy ilyen jellegű ambícióink lennének. Végül is „mi baj lehet belőle?!”

Több mint két órát szántunk a felkészülésre, és mint mindig most is megterveztük megjelenésünk minden apró részletét. Mindegyik fellépést különleges eseményként élünk meg, de ez most különbözött a korábbiaktól. Annyira dübörgött a szívem a színpad szélén állva, hogy attól féltem nem fogom meghallani a dobszólónk első taktusait, és későn indulok el! De amint elkezdtünk táncolni már „otthon” voltunk! Hibátlanul tálaltuk a produkciót. Néhány vélemény a zsűritagoktól:

Novák Viktória: „Csajok nagyon jók voltatok, nagyon összeértetek, ütős volt a koreográfia!”

Varga Geri: „Nagyon tetszett, hogy végig mosolyogtatok, számomra ez nagyon fontos!”

Győrffy Katalin: „Gratulálok lányok, nagyon üde volt a produkció, végig látszott, hogy jelen voltatok a színpadon! Csak így tovább!”

Wollner Márta Sába: „Nem csak letáncoltátok a koreográfiát, hanem előadtátok, összhangban voltatok!”

Na de a lényeg!!!!! Hogy mit is hozott nekünk ez a sok pozitív észrevétel!

Életünk első hastáncos versenyén, amatőr csoport kategóriában

második helyezést

értünk el!

Képünkön Wollner Márta Sába dedikálja az általa írt könyvet, amit nyereményeink részeként számunkra felajánlott.

Gombás Heni

 

 

Címkék: verseny szombathely tánc fellépés hastánc tűzgyémántok ujjcin 1.országos dobszólóverseny

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr352663226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása