Mindig más

 2011.07.07. 17:55

Milyen szerencsés, aki nyáron tartja a születésnapját! Akár kerti bulival is ünnepelheti! A kertben pedig sok minden elfér, például egy meglepetés hastáncműsor is!

A legutóbbi  fellépésünk számunkra is újdonságot hozott, először táncoltunk nedves füvön, mezítláb. Az ünnepelt lelkes mosolya láttán minden lámpalázunk elmúlt, másra nem is kellett figyelnünk, mint hogy az egyensúlyunkat megtartsuk a csúszós talajon. Mindeközben végtelen türelemmel tápláltuk a ránk testközelből kíváncsi, vérszomjas szúnyogokat.  Nem „küzdöttünk” hiába, közönségünk hálásan köszönte meg erre az alkalomra összeállított, változatos műsorunkat. A velünk való találkozást aztán csoportképek készítésével örökítették meg.

Mindig mondjuk, hogy nincs két egyforma műsorunk, és ezt minden fellépésünk igazolja…

 

 

Címkék: sopron tánc fellépés hastánc tűzgyémántok

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr783047898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása