Visszatekintve

 2011.12.07. 07:44

A szilveszteri fellépések után, januárban egy születésnapi összejövetel adott lehetőséget a hastánckosztüm újbóli felöltésére.  Ekkor még csak első születésnapi fellépésünket jegyeztük, ki gondolta volna, hogy idén műsoraink zömét születésnaposoknak adjuk elő?!

Év elején történt, hogy stílus frissítésként Farkas Renátához fordultunk, aki orientális vonalon bővítette repertoárunkat. Hónapokig tartott míg koreográfiájával „összeértünk”.  Letudva ezzel az úgynevezett hagyományos vonalat, újra a latinos számok felé fordultunk, és két új koreográfiáig meg sem álltunk. Ezután jött egy törzsi… hajajajaj, de nehéz volt… Ezt a számot Szilveszterkor durrantjuk! :)

Még alig tartott a nyár, amikor kiderült, hogy már négy szív dobog a próbákon. A legkisebb még most is édesanyja pocakjában ringatózik. És vittük őt Körmendre, Szombathelyre és Ausztriába is. :)

Most pedig már csak kettőnknek készül a szilveszteri fellépő ruha, ketten mutatjuk be nézőinknek új számainkat. Bár a próbák továbbra is teljes létszámmal zajlanak! Amíg erejéből futja, számítunk is Adri kreativitására, szakmai ismereteire!

Nem kevés időt töltöttünk együtt próbatermen kívül sem. Leánybúcsúk, esküvők, vásárok, teadélutánok, csokifondü-partik adtak alkalmat a közös időtöltésre. Kapcsolatunk már nem csak a közös hobbin, sokkal inkább barátságon alapul! És ez így van jól! :)

 

 

Címkék: sopron hastánc tűzgyémántok

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr613444663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása