Vége az évnek…

 2010.12.28. 10:18

… már csak kétszer találkozunk idén. Egyszer, hogy gyakoroljuk a szilveszteri műsort, egyszer pedig, hogy közönség előtt előadjuk azt. Persze utána jön a következő hét, amikor folytatjuk a táncot, megjelenünk a megbeszélt estén, mint mindig, bemelegítés közben elmeséljük mi történt velünk, mióta nem láttuk egymást, aztán táncolunk kifulladásig.

Szóval megy minden tovább, mégis késztetést érzek, hogy írjak egy évértékelő bejegyzést! :)

Itt a blogban nem volt még szó arról, hogy Adri csak januárban csatlakozott hozzánk. Két héttel egy báli fellépés előtt kértük fel. Ez alatt a két hét alatt kellett megtanulnia egy koreográfiát, improvizálnia, és felkészülni egy szólószámmal.  Nem kérdezte miért csak most szólunk, nem kérdezte fizetnek e ezért, nem kérdezte meddig maradhat velünk. Jött minden szabad délutánján gyakorolni, és az előadáson a legjobb formáját hozta. Azóta is emlegetjük, hogy gyorstalpalón lett Ő Tűzgyémánt!  Nagyon örülök, hogy Vele táncolhatok, évek óta csodálom mozdulatainak finomságát!

Az idei év újdonsága volt az is, hogy Adrival és közös barátnőnkkel , Orsival beiratkoztunk női kezdő latin táncra Erlitz Anitához. Simon Heni már évek óta fejleszti magát ezen a téren is, innen jött az ötlet, hogy mi is kipróbáljuk.  Azt gondoltam, a latin táncokból merítette azt a dinamizmust ami az előadásmódját jellemzi, de rá kellett jönnöm a tűz benne van, az nem tanulható… 

Sok közös élménnyel gazdagodtunk  a próbatermen kívül is. A szállóigékké vált mondatainkat pedig, ígérem, hamarosan összeírom! Csajok! Köszönöm ezt a csodálatos évet!

Gombás Heni

Címkék: sopron tánc szilveszter hastánc tűzgyémántok

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr192543502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása