A fal

 2010.09.17. 08:24

Egyik oldalán szerény létszámú társaság készülődik vacsorához, várva a beharangozott hastáncműsort, másik oldalán a Nagy Nap résztvevői már teletömött bendővel ropják önfeledt táncukat. :)

 

Mi első körben még nem a mulató társaság létszámát növeljük, mi a szombat esti vacsorájukat Keleti Varázslatban elköltőknek szolgáltatjuk a műsort. Vannak akik spontán térnek be ide, de néhányan csak azért jönnek, hogy minket lássanak. Ugye Gyöngyi? Ugye Zsófi? Köszönjük a részvételt még egyszer!

Előadásunk után két kislány odajön hozzánk, hogy szórólapunkra aláírásunkat kérje! Ez az első alkalom, hogy autógrammot kérnek Tőlünk! Megilletődötten teljesítjük a kívánságot.

 

Aztán nagy meglepetést okozva a házasságot ünneplők előtt adjuk elő új, játékos dobszólónkat! Az ifjú ara elsőként csatlakozik triónkhoz. Példáját hamarosan még egy tucat bátor hölgy követi. Még egy közös fotó, néhány szívből jövő jókívánság, és búcsút veszünk  az ünneplőktől.

 

Az élmények nem várt színes skáláját tudhatjuk magunkénak egyetlen este alatt.

 

Címkék: sopron esküvő tánc fellépés hastánc kelet varázsa tűzgyémántok

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr412302485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása