Körmendi Napok

 2011.09.12. 19:10

Augusztus 20-ra mi jobb programunk is lehetne, mint táncolni? Délután útnak indultunk, mert Bedics Erika szervezésében ismét megrendezésre került a Körmendi Táncfesztivál, ahová ismét hivatalosak voltunk! Ez alkalommal ketten, Gombás Heni és Adri képviseltük a Tűzgyémántokat, valamint Heni Honey kutyusa, a fehér kis westie is elkísért minket. Először egy modern dobszólót adtunk elő, hozzá illő modern öltözékben, amikor is az ausztriai Fürstenfeld csodás városát képviseltük a színpadon! :) Az esti gálán már igazi hastáncos ruhában, ízisz fátyollal és legyezőfátyollal tettük színesebbé műsorunkat.

A tavalyihoz hasonlóan idén is fantasztikus hangulat, vidám táncosok, érdeklődő közönség várt minket. Köszönjük Erikának, hogy idén is részesei lehettünk ennek a fantasztikus estnek! :)

 

 

Címkék: tánc fellépés hastánc körmend tűzgyémántok

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr773221425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása