Savaria Karnevál 2011

 2011.09.12. 19:16

2011 augusztus 28-ra meghívást kaptunk a Savária Karnevál Keleti Udvar és Bazár vasárnapi műsorába, aminek nagyon szívesen eleget tettünk.

Már rögtön az ebéd után felkerekedtünk, hogy időben odaérjünk és körülnézhessünk. Hosszú kígyózó bazársor tárult a szemünk elé, ahol a kirakodók különlegesebbnél különlegesebb kézműves portékájukkal vonzották sátraikhoz a nézelődő embereket. Természetesen mi sem tudtunk ellenállni, úgyhogy a fellépés után „könnyítettünk” a pénztárcánkon és nagyon szép, egyedi kerámia tárgyakat vásároltunk.

De visszatérve az előadásra, igazán sok előadó volt, ezért csak mindenki röviden villanthatta meg a különböző stílusát. Mi, ez alkalommal a vérpezsdítő latinos vonalunkat mutattuk meg hastáncos köntösben, ami nem volt zökkenőmentes, hiszen a padlókból összeeszkábált színpadon, magas sarkú cipőben az első lépések kissé ingatagok voltak, de aztán pár pillanat múlva átadtuk magunkat a tánc csodálatos élvezetének. A közönségtől kapott szeretet és az a rengeteg taps szinte felrepített minket, mintha nem is azon a színpadon, hanem két centiméterrel felette táncoltunk volna.

Felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára ezen rendezvény részese lenni.

 

 

 

 

Címkék: tánc fellépés hastánc savaria karnevál tűzgyémántok latin tánc

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr443221433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása