A Gála

 2012.05.27. 18:39

 

Áprilisban érkezett a meghívó, ami két hétig várta, hogy végre elolvassuk… Emiatt aztán majdnem lemaradtunk Shamila Szombathelyen rendezett V. Gálájáról, ahol, mint vendégfellépőket szeretett volna látni minket. Gyorsan kellett cselekednünk, egy héttel voltunk a rendezvény előtt! Egyeztetés, zenék küldése, próba. Még a közös fináléra is készültünk!
A helyszínen aztán a másik vendéggel, Janus Mártival kaptunk közös „öltözőt”, így sokat beszélgetve, nagyon megkedveltük a székesfehérvári táncosnőt. Ő már az első felvonásban is táncolt, mi a másodikban adtuk elő mindhárom számunkat, addig pedig néztük, mivel készültek a szombathelyi lányok. Látszott, hogy sok energiát fektettek a közel két órás műsor változatossá, élvezetessé tételébe. Szorítottunk a kezdőknek, akik először léptek közönség elé, és megcsodáltuk a haladók szép ruháit. Megállapítottuk, hogy zeneválasztásuk nagyon passzol a mi ízlésünkhöz.
A finálé után Shamila kiosztotta a résztvevőknek az emléklapokat. Átöltözve aztán még maradtunk egy kávéra és egy tiramisura, megnyújtva ezzel ezt a kellemes estét.
A műsorról felvétel is készült, Shamila párja pedig fotózta a táncosokat. A képekből néhányat facebook oldalunkra is feltöltöttünk.
 

Címkék: szombathely shamila gála janus márta

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr764549406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása