karácsony

 2011.12.22. 09:17

Az idei év végén egy számunkra kedves helyen, a nagycenki kastélyszállóban varázsoltunk magunknak karácsonyi hangulatot. Mert a mi táncunk erről is szól. Nem csak a tánc élményéről, ami miatt persze mindannyian elkezdtük és folytattuk, nem csak a technikáról, ami persze elengedhetetlen ahhoz, hogy jó táncosok legyünk, hanem a barátságról, együttlétről, és ezzel együtt karácsonykor az ünnep közös megéléséről, megpihenésről.

Ezúton is köszönöm Heniknek ezt a csodálatos évet, hogy részese lehettem mindannak a felhőtlen örömnek, amit a tánc során, a próbák és fellépések, vagy éppen baráti összejövetelek alkalmával átélhettem.

Hiányozni fog a tánc, és minden velejárója, de az élmények és a barátság megmaradnak! Na és nemsokára érkezik az utánpótlás ;) Merthogy az alábbi képen már négy leányzó karácsonyozik együtt :)

Boldog Karácsonyt kívánunk!

Adri

Címkék: sopron tánc karácsony hastánc kastélyszálló tűzgyémántok

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr293485256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása