Gombás Henrietta

 2010.04.07. 17:13

Mindig szívesen néztem egyik kedvenc dalom klipjét a tévében, mivel az énekesnő fantasztikusan táncolt! Ő volt Shakira. Később olvastam róla, hogy tanult hastáncolni. Aztán a Nők Lapjában jelent meg egy cikk a hastáncról, amihez –emlékszem- egy egész oldalas színes fotó is kapcsolódott. A lányok gyönyörű ruhákban körbe rendeződve álltak, középen pedig egyetlen hölgy táncolt. Mindenki mosolygott és csodálattal nézte a táncost. Megfogott a hangulata. Így amikor 2003 tavaszán Kissné Pusztai Gabriella (Fatime) a Kisalföld napilapban megjelentette hirdetését a kezdő hastánc tanfolyam indításáról, nem is volt kérdéses, hogy beiratkozom. Annak ellenére, hogy a mozgás sosem állt távol tőlem, a hastánc mozdulatainak elsajátítása szokatlan feladatnak bizonyult, de kitartásomat, lelkesedésemet sosem veszítettem el. Mert közben kikapcsolódok, feltöltődök, gondtalan vagyok és nagyon-nagyon nő!

Amikor pedig nem táncolok? Akkor is folyton mozgásban vagyok! Imádom a hegyeket és szeretek minél több időt a szabadban tölteni, így ha barátaim kirándulni hívnak, sosem mondok nemet. A hétköznapokon aerobikkal igyekszem fitten tartani magam, és szívesen pattanok biciklire, amikor hosszúak a nappalok és nem takarják gomolyfelhők a napot.

Címkék: fotó bemutatkozás sopron tánc hastánc tűzgyémántok gombás henrietta

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr671902103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása