Lányok közt

 2010.05.10. 19:08

A lányok vidáman cseverésznek (egyenpóló hivatott kifejezni összetartozásukat), amikor egyenként kivonulunk, hogy szólószámainkat eltáncoljuk.  Nagy a meglepetés! Néznek egymásra… vizslatják a menyasszonyt:  ő vajon mit szól hozzá?! Mi pedig táncainkkal megjelenítjük a sokoldalú nőt.

Záró számunk után aztán barátnői egy rázókendőt kanyarintanak Anita csípője köré, és bíztatják, hogy legyen Ő is részese a táncnak. Nem kell noszogatni egy pillanatig sem, hatalmas odaadással veti bele magát az arab ritmusokba. Azt gondoltuk, talán segítenünk kell majd Őt egy kicsit, de ez nem így van, Anita pontosan tudja, hogyan kell ezt csinálni! Nekünk már nincs is más dolgunk, mint örömtáncolni a lelkes társasággal, hiszen közben barátnői is csatlakoznak a „búcsúztatotthoz”. 

Távozás előtt még felkérjük az ünneplőket egy közös fotóra, melyet Andi, a kedves és segítőkész pultuslány készít el.  

Sok Boldogságot a Házasságban Anitának! Köszönjük a meghívást Veronikának és a lányoknak! Köszönjük a sok segítséget Andinak!

 

Címkék: fotó sopron tánc fellépés hastánc lánybúcsú tűzgyémántok

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr971990651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása