Világok táncai a Plazában

 2010.06.20. 10:17

A World Dance évadzáró műsorában a főszerepet a latin amerikai országokból származó táncok kapták, de láthattak a nézők egy varázslatos keringőt is, sőt a hastáncot sem kellett nélkülözniük a megjelenteknek. Igen, igen, mi is felléptünk! Naná, hogy igyekeztünk minél több oldalát bemutatni a hastáncnak, három koreográfián keresztül! Először ízisz- és legyezőfátylakkal pörögtünk, forogtunk, aztán a hosszú vajúdás után született ujjcintányéros koreográfiánkkal álltunk a közönség elé, legvégül pedig mi is megcsillantottuk latin tánc tudásunkat, egy fúziós szám erejéig.

A megjelenésünket az új, közösen megálmodott ruhához választott, ugyancsak egyforma ékszerek tették egységessé (Paradiso Divatház, Fertőd).  Amúgy ezen kívül szinte mindenki otthon felejtett valamit… :) Hiányzott rúzs, nyakdísz, fülbevaló, hajcsat. Sebaj, kisegítettük egymást!

A nézők között mindig öröm ismerős arcokra lelni, és ez alkalommal igencsak elkényeztetett minket a sors(?), hiszen családjainkon és barátainkon túl néhány régi táncstúdiós társunk is eljött. Örültünk Nektek! :)

A műsorunk lendületét pedig Zoli örökítette meg:

 

 

Címkék: sopron tánc fellépés hastánc tűzgyémántok sopron pláza world dance

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr632095120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása