Bellydance Evolution Show

 2010.04.05. 17:58

2010 március 14-én, vasárnap  este egy káprázatos produkció részesei lehettünk  Áncsán Anikó, Sefirah jóvoltából : megrendezésre került Budapesten Jillina legújabb, egész estét betöltő előadása, a Bellydance Evolution Show.

Délután 3-kor fel is kerekedtünk Sopronból, így az előadás előtt bőven jutott idő egy közös vacsorára és kapucsínóra is a közelben.

A Show előtt megcsodálhattuk Sefirah varázslatos tangó-hastánc fúzióját, illetve az Oriental Dance Hungary műsorát, melyet egy fergeteges dobszóló zárt.

Ezután rövid szünet következett, amikor is sort kerítettünk a büfében az elengedhetetlen desszertre, majd „becsengettek”, és mindenki izgalommal várta, hogy színpadra lépjenek a sztártáncosok. Többek között Jillina, Kaeshi, Sharon Kihara, valamint a közreműködő táncosok, akiket egy verseny alkalmával válogattak össze a műsorhoz, és amelybe egy magyar lány is bekerült.

A művészek saját egyedi stílusukat adták a szerelmi történethez, mely egyedivé varázsolta a műsort.

A színpadon életre kelt a szerelem, a féltékenység, a szenvedés, a szenvedély, láttunk jégkirálynőt és sámánokat. A történet, a tánc és a látvány együttes ereje ragadott magával minket az est folyamán.

Gyorsan elrepült  a három óra, mindannyian szívesen maradtunk volna még.

Hazafelé készülődve összefutottunk  kedves ismerősökkel, mivel a jeles eseményen a tánc apraja-nagyja megfordult, találkoztunk Ranee-val és Mahasti-val is.

Címkék: sopron tánc hastánc mahasti tűzgyémántok bellydance evolution show ranee

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr61896756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása