Széchenyi és a hastánc

 2010.06.15. 22:36

Vajon a Gróf Úr mit szólna, hogy azok között a falak között, ahol ő egykoron élt és dolgozott, pihent vagy alkotott, ma hastáncosok járták táncukat?

De hogy is kerültünk mi a kastélyba?

Egy segítőkész, kedves páros Éva és Péter tették lehetővé számunkra, hogy e nem mindennapi környezetben készíthessük el referencia videónkat. 

A hang és fény beállítása, a terem átrendezése „mindössze” egy órát vett igénybe. Ez is csak úgy valósulhatott meg, hogy a helyszínen hamar kialakult táncegyüttesünknél is több tagú stábunk! Ők aztán nézői is lettek a produkciónak.

Tánc… Nevetés... Tánc… Átöltözés… Tánc… Fényképezés… Tánc a kertben… Fotók a konyhában… Eper. Búcsú Csabától. Vacsora beszélgetéssel.

Így lettünk még egy szép élménnyel gazdagabbak!

Köszönjük Galyas Csabának a sok türelmet, a fáradhatatlan munkát! Köszönjük Évának és Péternek a bizalmat, az önzetlenséget és a szíves vendéglátást! Hamarosan újra találkozunk!

 

Címkék: video sopron tánc forgatás hastánc széchenyi kastélyszálló tűzgyémántok galyas csaba

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr182084753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása