Órákat utaztunk, hogy kedd esténket rendhagyó módon ne a próbateremben töltsük, hanem a színpadon.   A körmendi hastáncélet felvirágoztatója, Erika hívott meg minket, hogy az Ünnepi Napok keretein belül velük együtt mi is színpadra álljunk. Képviseltette magát még Kőszeg és Csepreg is néhány remek táncossal. Mi négy koreográfiával készültünk, melyet a várudvarban, szabad ég alatt adtunk elő. Dübörgő zenére táncolni a reflektorfényben, miközben körülölel az éjszaka és százak figyelme irányul felénk… hmmm felemelő érzés volt! A fellépéseink között pedig a színpad mellől figyelhettük a többiek előadását. Újra bebizonyosodott: nincs is a hastáncnál sokszínűbb tánc! 

 

Nem is siettünk haza! Műsor után mindannyian átmasíroztunk Erikához, ahol Ő mindenféle földi jóval kényeztetett minket. Talán nem is kínált olyan sütit, amiből legalább kétszer ne vettünk volna…  Feltöltekezve (így is úgy is) késő éjjel értünk haza.

 

 

A honlapunk galériájába feltöltött képeket a www.kormend.hu oldalon található fotókból illetve Zoli munkáiból válogattuk. Köszönjük!

 

Címkék: tánc fellépés hastánc körmend tűzgyémántok

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzgyemantok.blog.hu/api/trackback/id/tr902243067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása